B: Taxatierapport
We onderscheiden A: een waardering (digitaal van €7,50) en B: een taxatie (“op locatie” vanaf €175,–).
Voor een taxatie wordt het getaxeerde ter plaatse en daadwerkelijk onderzocht. De bevindingen kunnen worden weergegeven in een schriftelijk rapport. 
Heeft u een officieel, juridisch erkend, taxatie rapport nodig dan komt een gecertificeerd expert een taxatie verrichten. Zo’n expert is erkend en geregistreerd door de Federatie van Taxateurs, Makelaars en Veilingmeesters in roerende zaken en gecertificeerd door de Stichting Hobéon/SKO op basis van de Regelingen SRZ. Alleen een gecertificeerd rapport kan bij juridische geschillen dienst doen.
Zo’n rapport kan nodig zijn bij :
-juridische geschillen
-boedelverdelingen bij erfenissen
-boedelverdelingen bij echtscheidingen
-beneficiaire aanvaarding bij een erfenis
-verzekeringsdoeleinden, zoals brand- en inboedelverzekeringen
-successierecht berekeningen voor de erf-belasting

taxatie rapport, officieel, juridisch

taxatierapport

Een expert kan ook langs komen om samen met u bijvoorbeeld waardevolle objecten  te scheiden van minder waardevolle stukken. Dan kan de expert u laten zien waar hij oplet en hoe hij tot zijn oordeel komt. Dat betekent voor u dat u een waardering of taxatie krijgt van de door u uitgezochte objecten in uw inboedel waarbij u antwoorden krijgt op vragen als:  wat is het, waar is het van gemaakt, hoe oud is het, waar komt het vandaan,  wat is de waarde enz..
Indien er behoefte aan is, kan de expert u ook op andere vlakken (o.a. verkoop) adviseren.
Deze inboedeltaxatie`s kunnen zowel mondeling als schriftelijk worden afgehandeld, met of zonder een gecertificeerd rapport.

Voor alle bovenstaande taxaties gelden de volgende prijzen :
Voorrijkosten inclusief een uur taxeren € 175,–* en ieder volgend uur € 100,–*
(of indien gewenst deel uren van €25,–* per 15 minuten). *=inclusief btw.

inboedel taxatie

inboedel taxatie

Neem contact op voor een afspraak.

 

 

Is dit niet nodig of wilt u eigenlijk eerst eens weten wat u in huis heeft? Maak dan gebruik van onze digitale waarderingsservice.
Dan kunt u goedkoop al vanaf €7,50 (klik hier voor prijzen ) en snel (binnen 2 werkdagen bericht terug) een soort eerste scan laten maken van uw object.
Upload hiervoor (tot 3) foto’s, vul de gegevens in, betaal eenvoudig via Multisafepay en binnen 2 werkdagen heeft u uw waarderingsrapport in huis.
Klik hier meteen door naar de aanvraag pagina

taxeren, inboedeltaxatie, wat zijn mijn spullen waard

WaardeerMijnSpullen

 

Neem bij vragen gerust contact met ons op.